Elegancia és minőség = s.Oliver

Vissza a Bejegyzés oldalra
s.Oliver red label

Elegancia és minőség = s.Oliver

Az 1978-ban Sir Oliverről s.Oliverre keresztelt ruházati cég a nevében is mutatta, hogy számára fontos az igényes, stílusos, s egyben hordható viselet megteremtése. Akkoriban kezdett el kialakulni az igény arra, hogy a városokban lévő társadalmi rétegek is hozzá tudjanak jutni olyan cipőkhöz és ruhákhoz, melyek az eleganciát és a letisztult megjelenést tükrözték.

Az s.Oliver azóta sem változtatott ezen az üzlet filozófián, hiszen egyre ontja az igényesebbnél igényesebb és elegánsabbnál elegánsabb ruházati kiegészítőket, hogy a városi rétegek is megtalálják maguknak azokat a minőségi modelleket, melyben nemcsak jól mutatnak, de egyben kényelmes viseletet is nyújtanak.

Az s.Oliver cipők egyaránt alkalmasak a városi hétköznapokba, így bátran viselhetjük ezeket a gyönyörű lábbeliket irodai munkahelyeken, de egyes modellek még az alkalmi megjelenést megkövetelő eseményeken is tökéletesen megállják a helyüket.

A letisztult színkombinációk, a lágy tapintású, minőségi alapanyagok, illetve a részletekbe menő tervezés mind hozzájárul ahhoz, hogy az s.Oliver világ színvonalú és közkedvelt márkája legyen a városi rétegeknek.

A részletesen kidolgozott díszítőelemek, a stílusos apró kis kiegészítők, illetve a kényelmes és hordható kialakítás miatt egyre többen teszik le a voksukat az s.Oliver márka mellett, hiszen több évtizede vannak már a piacon, így volt már elég ideje kideríteni a cégnek azt, hogy mit szeretne tőle a nagyközönség:

Kényelmes, stílusos és minőségi cipőket és ruhákat, melyek egész napos komfortot biztosítanak, mely nem megy a divatos kialakítás kárára. Ezt a harmóniát megtalálva sikerül az s.Olivernek mind a mai napig eredményesen szerepelnie a ruházati és cipő iparban, így nem meglepő, ha mindig találunk olyan modelleket, melyek egyaránt praktikusak, s mégis hordoznak magukban valamilyen egyediséget, melyet tökéletesen hozzá tudunk illeszteni személyiségünkhöz.

Jelenlegi s.Oliver kínálatunkat itt tudja megtekinteni. Siessen, nehogy lemaradjon a szezonális vagy épp szezonközi akcióinkról!

Oszd meg ezt a cikket

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × 2 =

Vissza a Bejegyzés oldalra